Carolien
naar de start pagina

Suzet lingerie shop

over Suzet

petticoats jarretels

corseletten 'step-in' nylonkousen

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
Suzet
Veilig zakendoen, mkbOK Keurmerk uitgereikt aan www.suzet.net

over Suzet Lingerie

Suzet is een webshop gespecialiseerd in retro stijl lingerie, nylonkousen en petticoats. Al sinds 1991 aktief in de wereld van de lingerie, zijn we in 2004 onder de paraplu van Mailorderservice.net als Suzet het grote World Wide Web opgegaan.

Een gespecialiseerde lingerie shop dus; kousen, bullet BH's, step-in's en corseletten. Vrijwel nergens meer te krijgen terwijl er toch nog flink wat vraag naar is. Wij zoeken voor U de wereld af naar deze bijzondere lingerie die aan onze en aan Uw hoge kwaliteits eisen voldoet.

We hechten bijzonder veel waarde aan klantenservice en klanten tevredenheid. In ons assortiment voeren wij uitsluitend kwaliteits lingerie van gerenomeerde Europese en Amerikaanse fabrikanten. En mocht iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen we dat snel en goed op. We zijn altijd bereikbaar voor U. Vindt U het eng om via internet te bestellen, past U liever eerst voordat U koopt of wilt U liever niet naar een gewone lingerie winkel, dan kunt U ook gewoon bij ons langs komen (zie contact pagina).

mkbOK en Suzet: weten met wie U zakendoet

Klantenservice en klanten tevredenheid begint natuurlijk bij een eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen. Dat doen we dan ook. Zoiets kunnen we natuurlijk wel beweren, maar het is veel beter dat een ander dat over je zegt. Daarom zijn we bijzonder blij dat we het keurmerk mkbOK hebben verkregen.

Hoorn – De website www.suzet.net heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Donderdag 20 juli 2006 is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt.

Stichting MKB en Internet is van mening dat het mkbOK keurmerk een grote toegevoegde waarde kan leveren aan het veilig (online) zakendoen. Bovendien is het keurmerk onafhankelijk en bemiddelt mkbOK bij eventuele geschillen, een veilig gevoel.

Het keurmerk stimuleert het zakendoen met bonafide MKB bedrijven. Krachtig aan het keurmerk is dat de Stichting precies uitzoekt wie een onderneming drijft. Toetsing en controle op naleving vindt bij mkbOK door een onafhankelijke partij plaats.

Voordat een bedrijf kan toetreden, dient tevens de keurmerkcode onderschreven te worden. In de keurmerkcode wordt, naast de website, vooral gekeken naar de manier van zakendoen. Zakendoen met een mkbOK bedrijf, is weten met wie U zakendoet.

Zakendoen met een postbusbedrijf en een prepaid mobieltje is hierdoor uitgesloten. mkbOK bedrijven zijn transparant en beschikken over een bezoekadres.

De website www.suzet.net heeft hiermee een onderscheiding en behoort tot de selecte groep bedrijven die het mkbOK keurmerk in Nederland mogen voeren.

Uitgebreide informatie van mkbOK is op mkbOK.nl en mkbOK.org te vinden.Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.
back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.