Carolien
naar de start pagina

Suzet parasol shop

retro parasolletjes

voor een zonnige dag

jarretels nylonkousen petticoats

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
Suzet
klassieke corseletten van Suzet
parasol

Parasol met borduurwerk (VCD P1)

Deze zeer romantische katoenen Battenberg parasol met kant en borduurwerk heeft een top kwaliteit. Hij is fantastisch afgewerkt en is voorzien van een houten handvat, metalen baleinen en houten beschermende uiteinden. De parasol is voorzien van fijn kant en prachtig borduurwerk wat de parasol zeer elegant maakt. Uiteraard wordt de parasol geleverd in een passende hoes. De spanwijdte van het scherm is 72 cm en een totale hoogte van 62 cm. Dit alles tezamen maakt deze parasol een topper voor een bruid, maar is ook voor andere feesten een partijen een geweldige Eye catcher. Deze parasol wordt ook voor decoratie doeleinden gebruikt.
prijs: 61,50     maat:   kleur:
polkadot parasol

Polkadot Parasol

Deze retro parasol is zwart met witte dotten en het heeft een schattige ruche langs de buiten rand. De parasol heeft een doorsnede van ongeveer 55 cm, daardoor is hij ook geschikt voor een groot meisje en voor een rock en roll feest en decoratieve doeleinden.
prijs: 27,95     maat:   kleur:

parasol

Deze draagbare parasols geven bescherming tegen schadelijke verbranding van de huid en als prachtige accessoire staat een parasol chique en romantisch tegelijk. Als bruid ben je met een prachtige romantische parasol voorbereid op teveel zon en ze doen het ook nog eens heel goed op de foto.

Retro mode van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.