Carolien

Suzet rokken shop

cirkelrokken

voor een mooi figuur

jarretels nylonkousen petticoats

Suzet
Uw winkelwagentje

Van polkadot tot cirkelrok.

cirkelrok met kant

Cirkelrok met kant (M177)

Deze cirkel rok met opengewerkt kant is een zeer populaire rok, omdat je zo leuk kan variëren. Deze ene keer draag je een hele wijde petticoat en de andere keer een minder volle petticoat eronder, wat de rok een andere look geeft. Varieer je dan ook nog met de kleur, die zo leuk door het open kant doorschijnt, dan lijkt het net of je aldoor een totaal andere rok aan hebt. De rok is gemaakt van polyester en katoen en het grote voordeel daarvan is, dat de rok egaal van kleur is.
prijs: 47,95    

maat:   kleur:

rok met ruches

Cirkelrok met ruches (M115)

Deze licht blauwe cirkel rok is door de 3 randen met ruches aan de onderkant extra zwierig. De rok is gemakkelijk te combineren met verschillende tops, doordat de rok effen van kleur is. De elastische tailleband zorgt ervoor dat de rok perfect aan je taille aanpast.
prijs: 47,95    

maat:   kleur:

cirkel rok

Een cirkel rok mag zeker niet ontbreken op een rock en roll feest, maar ze zijn natuurlijk ook gewoon zo leuk om te dragen. Heerlijk zwieren en zwaaien. Deze rokken zijn zowel met als zonder een petticoat eronder te dragen. Door met verschillende kleuren en wijdte van petticoats te variëren, geeft het iedere keer weer een ander effect. Natuurlijk geeft een andere top of bloes ook de mogelijkheid tot veel variatie mogelijkheden. Alle rokken op deze pagina zijn in genoemde maten en kleuren doorgaans direct uit voorraad leverbaar.

Retro mode van Suzet.

back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.