Carolien
naar de start pagina

Suzet jarretel shop

Gio jarretelles

moderne lingerie

jarretelgordels step-in's nylonkousen

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
Suzet

kijk voor bij passende kousen bij Gio nylons !

gio gordeltje 6 jarretelles

jarretelgordeltje met wit kant (Gio-LBK)

Een onweerstaanbaar mooi hoog licht blauw jarretelgordeltje met wit kant op het voorste paneel. Voor nog meer comfort heeft dit gordeltje aan de achterzijde drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting, zodat het perfect zit. Zes verstelbare metalen jarretels van 19mm breed zorgen dat de kousen perfect blijven zitten.
prijs: 28,25 €   maat:   kleur :
gio gordeltje metalen jarretellen

jarretelgordel (Gio-EB)

Charmant hoog, helder licht blauw jarretelgordel van hoge kwaliteit. Afgezet met wit band en zes verstelbare witte metalen jarretels van 19mm breed zorgen dat de kousen perfect blijven zitten en dus niet gaan draaien. Voor nog meer comfort heeft dit gordeltje aan de achterzijde drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting, zodat het perfect zit.
prijs: 27,00 €   maat:   kleur :

GIO lingerie

GIO lingerie is een klein atelier in Engeland, zij zijn gespecialiseerd in jarretelgordeltjes en nylons. Naast jarretelles maken ze ook nog wat andere lingerie. Vergeet niet om bij hun nylon kousen te kijken. Kijk voor de juiste maten bij de matentabel van Nylon Dream jarretelgordeltjes !


Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.