Carolien

Suzet kousen shop

Cervin nylons

moderne en klassieke beenmode

jarretelgordel step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Franse nylon kousen met een jarretelle te dragen !

bicolor nylonkousen

Capri bi-color nylons

Een fantastische kous die helemaal bij Suzet hoort. De kwaliteit van Cervin en de kleur van Suzet; roze. Staat echt geweldig bij de zwart-roze jarretelgordel van What Katie Did.

Deze 15 DEN transparante kous is van 100% nylon met versterkte teen en hiel. De 1e kleur is de kleur van de kous zelf, de 2e kleur is de kleur van de aangenaaide 'kousenband'.roze zwart gazelle zwart zwart rood lichtgrijs grijs donkergrijs geel
prijs: 13,95 €  

maat:   kleur:

naadkousen met gouden naad

naadkousen Esprit Bicolor

De echte nylonkous met een authentieke 3 draden naad uit de 50'er jaren. Deze 15 denier naadkous heeft 2 kleuren, is onder de voet verstevigd en heeft een pyramide vormige hiel die er voor zorgt dat de naad op de juiste plaats komt. Verkrijgbaar met zwarte, zilveren en gouden naad.

100% polyamide nylons

gazelle-zwart  roze-zwart  zwart-rood  zwart-goud  zwart-zilver melon-blauw
prijs: 18,55 €  

maat:   kleur:

Cervin Esprit Couture

Cervin Esprit Couture nylons

Nu verkrijgbaar in de kleuren rood, gazelle, blush en zwart.gazelle  rood  zwart blush donkerbruin
prijs: 17,55 €  

maat:   kleur:

zijde kousen

zijde kousen Champs Elysées

100% natuur zijde kous met perfecte pasvorm 20 denier RHT kous, dus verstevigde hiel en teen. Zijde bestaat uit eiwitten en heeft veel gelijkenis met dat van de huid, is anti statisch, zorgt voor een natuurlijke isolatie en heeft eigenschappen die de natuurlijke vochtigheid reguleert, opnemen en afdrijven, creëert zo een gezond en ideaal temperatuur evenwicht voor aangenaam draagcomfort. Nu verkrijgbaar in de kleuren ivoor, gazelle en zwart.

nu in 3 kleuren !

gazelle  ivoor  zwart
prijs: 41,95 €  

maat:   kleur:

15 DEN nylonkousen

transparante nylons Capri 15
Deze 15 DEN transparante nylons zijn van 100% nylon met versterkte teen en hiel.


zwart marine bruin lila turquoise
prijs: 13,55 €  

maat:   kleur:

Cervin nylons en naadkousen

Cervin, een Franse fabrikant van klassieke en moderne nylonkousen. Hun kousen hebben net even iets meer: een zilveren of gouden naad, of een ingeweven tattoo op de enkel. En uiteraard ook gewone doch stijlvolle nylons.

Glaskousen of gladde kousen werden ze vroeger genoemd, omdat ze glad zijn omdat er geen lycra of andere stretch materialen in verwerkt zitten. Deze gladheid veroorzaakt een ouderwets geluid als een vrouw haar benen kruist. Naast de gladheid en het geluid, de pasvorm, wordt vaak ook de reflectie van het licht door het materiaal geroemd en zijn de originele naadkousen een symbool van een tijdperk (1950-1960).

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.

Cervin authentieke nylons

back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.