Carolien

Suzet step-in shop

Rago step-in

shapewear uit de USA

jarretelgordel step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Als U meer "shape" wilt neem dan geen kleine maat maar een steviger model.

Rago Shapewear hoge step-in met baleinen

Rago step-in met baleinen en zijsluiting (1294 RBK)

Twee kleurige step-in van Rago heeft een extra hoge taille, die doorloopt tot onder je borst. Deze rood zwarte Rago Shapewear step-in is extra corrigerend en ondersteunend. De rode delen in deze step-in zijn gemaakt van rood stretch satijn en daardoor glanst het erg mooi wat een chic glamour uitstraling geeft. De step-in is voorzien van baleinen, daardoor kan de step-in niet omrollen, geeft het nog meer steun en maakt je lichaam tot een zandloper figuur. De verstevigde kanten niet rekkende buikpas zorgt voor een mooie platte buik. Voor nog meer gemak zit er een zijsluiting in, een rits met eronder een haak en oog sluiting voor gemakkelijk aan en uit te trekken. Uiteraard heeft de step-in 6 metalen jarretels die je kousen stevig en mooi recht houden. Als je strak aansluitende kleding en deze step-in draagt is succes verzekerd. De step-in is gemaakt van 75% Nylon en 25% Elastaan .

rood-zwart
prijs: 78.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Shapette Power Net step-in

Rago Shapette Power Net step-in (1359)

Comfortabele slank makende pull on step-in van twee kanten op rekkende stretch stof, waardoor het de lichaamsbeweging zonder belemmering volgt. Met exclusieve in gestikte contourbanden, die er voor zorgen dat de taille, heupen, rug en billen mooi gevormd en gesteund worden en het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. Deze elegante step-in is extra sterk vormend en ondersteunend. Voorzien van platte naden en zes metalen jarretels, zodat kousen perfect blijven zitten.

wit
prijs: 48.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Shapette zwarte step-in

Rago Shapette zwarte step-in (1359 BLK)

Zeer sterk corrigerende zwarte step-in van Rago Shapewear uit de Shapette serie. Deze pull on step-in is gemaakt van zeer sterk corrigerende Shapette power net stof van 77% nylon en 23% elastaan die in vier richtingen rekt, waardoor het met je bewegingen mee rekt. Dan heeft deze zwarte step-in exclusieve cirkelvormige in gestikte power contour banden, die zorgen ervoor dat je taille, heupen en rug mooi slank en glad en de billen gelift worden. Om de buik ook mooi plat en glad te maken heeft deze step-in een niet rekkende kanten buik paneel. Deze glamour step-in met 6 metalen jarretels is niet alleen ondersteunend, maar bovenal draagt het zeer comfortabel.

zwart
prijs: 48.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Shapette beige step-in

Rago Shapette beige step-in (1359 BGE)

Deze beige in stap step-in is zeer sterk corrigerend en komt uit de Rago Shapewear serie Shapette. De step-in is zeer comfortabel en heeft 6 metalen jarretels, waardoor de kousen perfect recht blijven zitten. De exclusieve cirkelvormige in gestikte power contour banden geven een extra vormend effect. Het zorgt dat je taille, heupen en rug mooi glad en gestroomlijnd worden en de billen worden gelift. Om de buik mooi plat te maken en te steunen heeft deze beige step-in een niet rekkende kanten buik paneel. De step-in is gemaakt van zeer stevige corrigerende Shapette power net stof van 77% nylon en 23% elastaan die in vier richtingen rekt, waardoor het je beweging volgt.

beige
prijs: 48.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear tweekleurige step-in

Rago zeer sterk corrigerende step-in (1294 PBL)

Deze Rago 1294 is een extra hoog model step-in in 2 kleuren en geeft je een gestroomlijnd figuur en totale ondersteuning. Zeer geschikt is deze roze zwarte step-in onder strak aan sluitende kleding. De step-in is zeer sterk corrigerend en voelt zeer comfortabel aan. De verstevigde en niet rekkende buikdeel met prachtig kant maakt je buik heel mooi plat. De baleinen zorgen ervoor dat de step-in niet kan omrollen, ondersteunen uw lichaam en vormen uw lichaam in een zandloper figuur. Op de zijkant zit een rits sluiting met eronder een haak en oog sluiting, zodat u de step-in gemakkelijk aan en uit kan trekken. De step-in is voorzien van metalen jarretels, waardoor uw kousen prachtig recht blijven zitten. De step-in is gemaakt van 77% nylon en 23% lycra.

roze-zwart
prijs: 78.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Shapette step-in met metalen jarretels

Rago Shapette step-in (1361)

Comfortabele slank makende step-in van twee kanten op rekkende stretch stof, waardoor het de lichaamsbeweging zonder belemmering volgt. Met exclusieve in gestikte contour banden, waardoor taille, heupen en billen mooi gevormd en gesteund worden. Het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. Zij ritssluiting met haak en oog sluiting. Deze elegante step-in is extra sterk vormend en ondersteunend. Platte naden en 6 metalen jarretels, zodat nylons perfect blijven zitten. 77% nylon 23% lycra

wit
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Shapette step-in met zijsluiting

Rago Shapette step-in met zijsluiting (1361 BLK)

Deze Rago Shapewear 1361-BLK step-in uit de Shapette serie is zeer sterk corrigerend en heeft een zijsluiting met haken en ogen, met er overheen een rits sluiting, waardoor het aan en uit trekken van de step-in vergemakkelijkt wordt. De zwarte step-in is gemaakt van zeer sterk corrigerende Shapette power net stof van 77% nylon en 23% elastaan die in vier richtingen rekt, waardoor het met je bewegingen volgt. De step-in is voorzien van exclusieve cirkelvormige in gestikte power contour banden, die zorgen ervoor dat je taille, heupen en rug en billen gevormd en gesteund worden. Ook de buik wordt mooi plat gemaakt door een niet rekkende kanten buik paneel. Deze comfortabele zwarte glamour step-in heeft 6 metalen jarretels.

zwart
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Diet Minded step-in

Rago Diet Minded step-in (1365)

Exclusieve zijdeachtige twee kanten op rekkende gladde stretch modelleert het lichaam. Comfortabele niet rekkende prachtige buikdeel zorgt voor een platte buik. Bij de benen zorgt de gevormde stretch voor extra buigzaamheid en vormt mee bij het lopen. De platte naden en de zes metalen jarretels maakt het geheel af. Iets minder stevig en vormend dan bovenstaande modellen, daardoor zeer comfortabel. Gematigd vormend.

wit
prijs: 48.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Lacette zwarte step-in

Rago Lacette zwarte step-in (1357 BLK)

Deze Rago Shapewear 1357-BLK zwarte step-in is gemaakt van Lacette jacquard gebreide stof in een speciaal kanten bloemen motief met stretch die in alle richtingen met je beweging mee rekt. In deze sterk corrigerende step-in zijn exclusieve contour banden gestikt, die je heupen, taille en billen vorm en steun geven, waardoor je er mooi glad en gestroomlijnd uit komt te zien. Doordat deze step-in een niet rekkende kanten buikpaneel heeft, wordt ook je buik mooi glad gemaakt. Dus zorgen de in gestikte contourbanden, de twee kanten op rekkende sterk elastische materiaal en het buikpaneel tezamen ervoor, dat je mooi gesteund en gevormd wordt, waardoor je een prachtig glad en gestroomlijnd silhouet door krijgt. Deze Amerikaanse step-in is gemaakt van 70% nylon en 30% elastaan.

zwart
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear Lacette-step-in

Rago Lacette step-in (1357)

Deze Lacette step-in heeft een bloemen kanten gebreide jacquard motief en is sterk vormend en ondersteunend. Met exclusieve in gestikte contour banden, waardoor taille, heupen en billen mooi gevormd en gesteund worden. Het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. sterk vormend !

roze-zwart
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear open bottom girdle

Rago step-in met 6 jarretels (8355)

Deze leuke licht vormend zwarte retro step-in heeft licht roze decoratieve details. Mede door de licht roze stiksels en licht roze strikjes boven de zes metalen jarretels heeft dit model een geweldig vijftiger jaren uiterlijk. De step-in is gemaakt lycra powermesh net stof voorzien van kruislings binnen banden die de step-in een stevige vorm en model geven.

zwart-roze
prijs: 49.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear zwarte hoge step-in

Rago shapewear zwarte hoge step-in (1294 BLK)

Deze zwarte step-in is een comfortabele slankmakende gordel met extra hoge taille. Aan de voorzijde heeft de step-in een versterkte niet rekkende buik paneel met prachtig delicaat kant, die de buik steunt en mooi plat en glad maakt. De ritssluiting aan de zijkant met een haak en oog sluiting eronder zorgt ervoor dat het gemakkelijker aan en uit getrokken kan worden. Deze step-in heeft ook baleinen, dat niet alleen steun geven, maar er ook voor zorgen dat de step-in niet naar beneden om kan rollen. Deze extra sterk corrigerende step-in heeft 6 metalen jarretels.

zwart
prijs: 77.95 €  

maat:   kleur:

Rago Shapewear sterk vormende step-in

Rago sterk vormende step-in (1294)

Extra hoog model voor totale ondersteuning en een perfect figuur. Comfortabele slank makende extra hoge taille step-in, verstevigd niet rekkende prachtige buikdeel met kant zorgt voor een platte buik, buikdeel en baleinen zorgen voor een extra sterk vormend figuur. Zij ritssluiting, eronder een haak en oog sluiting om gemakkelijk aan en uit te trekken. Platte naden en zes metalen jarretels zodat kousen perfect blijven zitten. In het zwart en wit verkrijgbaar. Powernet Spandex. Extra sterk vormend.

wit
prijs: 77.95 €  

maat:   kleur:

nylons en de step-in

Rago Shapewear is de specialist in 'body shaping'. Met hun jaren lange ervaring zijn zij er in geslaagd lingerie te ontwikkelen en te produceren die de vrouwelijke vormen op een comfortabele manier benadrukt.

Als U nylons met naad draagt kies dan voor een step-in met 6 jarretels, Uw kousen draaien dan niet zodat de naad mooi recht blijft! Moderne step-in's, of gaines, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. Wilt U een step-in met baleinen kies dan voor een Rago 1294. Een goed passende step-in geeft juist een gevoel van comfort en zekerheid, verbetert het postuur en voelt vrouwelijk en gracieus.

Comfortabele lingerie en nylons van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.