Carolien

Suzet step-in shop

Pip & Pantalaimon

retro step-in

jarretelgordels step-in's nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

kijk voor bij passende kousen bij Gio nylons !

Pip & Pantalaimon navy floral step-in

Pip & Pantalaimon navy floral step-in (navy floral)

Deze mesh step-in, in jaren 50 stijl, heeft kleine licht blauwe stippen met een marine blauwe bloemen motief op een ivoor kleurige ondergrond en is een echte must have voor retro liefhebbers. De 6 metalen jarretels met lint er overheen, zitten aan ivoorkleurige elastische bogen, wat een moderne twist geeft aan de step-in. Opvallend zijn de moderne details, zoals de wat grotere handgemaakte satijnen strik die middenvoor op de step-in zit en het fijne glanzende sierrandje, dat zowel uit de boven als onderrand piept. Deze medium corrigerende step-in geeft je een super glad figuur.

ivoor-blauw
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Pip & Pantalaimon antique step-in

Pip & Pantalaimon antique step-in (antique)

Deze in retro stijl mesh step-in met een prachtige antieke roze print op ivoor die gemaakt wordt door Pippa in Engeland. De step-in heeft leuke details, zoals de in een V aangenaaide elastiek met de jarretel eraan, waar over de jarretel dan weer een mooi lintje heen gemaakt is. Ook het zelfgemaakte strikje middenvoor is heel exclusief en dan nog het fijne glanzende punt randje aan de boven en onderrand van de step-in niet te vergeten maakt het geheel helemaal af. Deze medium corrigerende step-in geeft je een mooi glad figuur. Dit is voor de retro liefhebbers echt weer een onmisbaar stuk lingerie.

ivoor-roze
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Pip & Pantalaimon floral step-in

Pip & Pantalaimon spring floral step-in (spring floral)

In retro stijl is deze mesh spring floral in stap step-in van Pip & Pantalaimon met een prachtig retro lente bloemen print. Daar moet iedereen meteen vrolijk van worden. De step-in heeft 6 jarretels aan ivoor kleurig elastiek bogen met een lint over de jarretel zelf, wat een echte elegante retro look geeft. De step-in begint in de taille en corrigeert de buik en geeft je een glad zandloper figuur. De step-in is verder nog afgewerkt met een handgemaakt satijnen strikje middenvoor en een fijn glanzend sier randje zowel langs de boven als de onderrand van de step-in, wat het een topper maakt.

ivoor-multi
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Pip & Pantalaimon lingerie

Pip & Pantalaimon is een door retro geïnspireerd lingerie merk en wordt gemaakt in Engeland. Dit merk bestaat sinds nieuwjaarsdag 2015 en is ontstaan doordat Pipa de lingerie van haar dromen niet kon vinden in de winkels, waardoor ze dit zelf is gaan maken. Ze maakt op retro geïnspireerde lingerie met een unieke moderne twist. Ieder artikel wordt totaal hand gemaakt in Engeland, waardoor er de grootste aandacht aan ieder item wordt besteed.

P&P retro lingerie

Retro lingerie en nylons van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.