Carolien

Suzet kousen shop

Cervin nylons

moderne en klassieke beenmode

jarretelgordel step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Franse nylon kousen met een jarretelle te dragen !

cervin transparante nylons capri-bicolor

Cervin Capri bi-color nylons (capri-bicolor)

Fantastische niet rekkende tweekleurige RHT nylon jarretelkousen die onweerstaanbaar en aantrekkelijk zijn. Deze 15 denier kousen geven aan je benen met een gekleurde kousenband een elegante kleuraccent die passend is bij je outfits.

Deze 15 DEN transparante kous is van 100% nylon met versterkte teen en hiel. De 1e kleur is de kleur van de kous zelf, de 2e kleur is de kleur van de aangenaaide 'kousenband'.

donker-grijs-geel
prijs: 14.95 €;  

maat:   kleur:

cervin naad nylons esprit-bicolor

Cervin Esprit Bicolor naad nylons (esprit-bicolor)

De echte nylonkous met een authentieke 3 draden naad uit de 50'er jaren. Deze 15 denier naadkous heeft 2 kleuren, is onder de voet verstevigd en heeft een pyramide vormige hiel die er voor zorgt dat de naad op de juiste plaats komt. Verkrijgbaar met verschillende kleuren naad.

100% polyamide nylons

gazelle-zwart
prijs: 18.95 €;  

maat:   kleur:

cervin grijs-zwarte naad nylons esprit-bicolor-grijs-z

Cervin Esprit Bicolor grijs met zwarte naad nylons (esprit-bicolor-grijs-z)

Deze echte nylon jarretel kousen met een authentieke 3 draden genaaide naad, zoals uit de vijftiger jaren zijn transparant en niet rekkend. Van Cervin esprit-bicolor-grijs-z tweekleurige jarretel kousen is de kleur van het been grijs en de verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel, genaaide naad en kousenband zijn zwart van kleur. Deze echte kristal RHT jarretel kousen van 15 denier zijn gemaakt van 100% nylon in Frankrijk en geeft je een glamour en vintage look.

grijs-zwart
prijs: 18.95 €;  

maat:   kleur:

cervin zwart-rode naad nylons esprit-bicolor-z-r

Cervin Esprit Bicolor zwart met rode naad nylons (esprit-bicolor-z-r)

Echte 100% nylon zwarte RHT, Reinforced Heel and Toe jarretel kousen met een rode authentieke 3 draden genaaide naad, zoals in de jaren 50 werd gemaakt, deze kous is niet rekkend, transparant en voelt glad aan. Van deze echte kristal kous is het been zwart en de kous heeft rode verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel, genaaide naad en kousenband. Deze 15 denier kousen zijn in Frankrijk gemaakt en het zijn zeer elegante, tijdloze en glamour naadnylons.

zwart-rood
prijs: 18.95 €;  

maat:   kleur:

cervin melon-blauwe naad nylons esprit-bicolor-m-b

Cervin Esprit Bicolor melon met blauwe naad nylons (esprit-bicolor-m-b)

Deze naadnylons zijn niet rekkende transparante echte 100% nylon melon kleurige RHT, Reinforced Heel and Toe jarretel naadnylons met blauwe 3 draden met de hand genaaide naad, verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel en kousenband. Deze tijdloze elegante echte kristal RHT jarretel nylons van 15 denier zijn gemaakt van 100% nylon in Frankrijk.

melon-blauw
prijs: 18.95 €;  

maat:   kleur:

cervin roze-zwarte naad nylons esprit-bicolor-r-z

Cervin Esprit Bicolor roze met zwarte naad nylons (esprit-bicolor-r-z)

Deze niet rekkende kristal RHT jarretel naadnylons hebben een roze kleurig been en een zwarte authentieke 3 draden met de hand genaaide naad, verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel en kousenband. De 15 denier transparante kousen zijn echte nylonkousen van 100% nylon. Het zijn tijdloze glamour kousen en heel erg elegant.

roze-zwart
prijs: 18.95 €;  

maat:   kleur:

cervin 100% echte nylons esprit-couture

Cervin Esprit Couture nylons (esprit-couture)

Met deze klassieke RHT jarretel kousen van 15 denier met een authentieke Edwardiaans 3-draads genaaide naad, zoals uit de jaren 1940-1950 zie je er garandeert elegant en betoverend uit. Deze gladde niet rekkende kousen zijn in Frankrijk gemaakt van 100% nylon en hebben een verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel en kousenband.

zwart
prijs: 17.95 €;  

maat:   kleur:

cervin esprit couture gazelle esprit-couture-g

Cervin Esprit Couture gazelle nylons (esprit-couture-g)

Deze tijdloze echte nylon RHT jarretelkousen met een authentieke Edwardiaans 3-draads naad, zoals uit de jaren vijftig zijn de gazelle, huidkleurige kousen echte klassiekers. Deze transparante niet rekkende kous heeft ook een verstevigde teen, sandaal voet, piramide gevormde hiel en kousenband. Deze heerlijk glad aanvoelende jarretel naadkousen van 15 denier zijn gemaakt van 100% nylon en zijn gemaakt in Frankrijk. Deze gazelle naadnylons zijn elegant en stralen glamour uit.

gazelle
prijs: 17.95 €;  

maat:   kleur:

cervin esprit couture donker-bruin esprit-couture-db

Cervin Esprit Couture donker bruine nylons (esprit-couture-db)

Deze donker bruine echte nylon kous van 100% nylon gemaakt in Frankrijk met authentieke Edwardiaans 3 draden genaaide naad neemt je mee terug in de sfeer van 1940-1950. De 15 denier transparante kous met verstevigde sandaal voet en tenen heeft een smaller gemaakte piramide gevormde hiel. De hele kous heeft 1 kleur, namelijk donker bruin. De glad aanvoelende tijdloze glamour kous is niet rekkend en zeer flatteus.

donker-bruin
prijs: 17.95 €;  

maat:   kleur:

cervin natuur zijde kousen champs-elysees

Cervin zijde kousen (champs-elysees)

100% Natuur zijde kous met perfecte pasvorm 20 denier RHT kous, dus verstevigde hiel en teen. Zijde bestaat uit eiwitten en heeft veel gelijkenis met dat van de huid, is anti statisch, zorgt voor een natuurlijke isolatie en heeft eigenschappen die de natuurlijke vochtigheid reguleert, opnemen en afdrijven, creëert zo een gezond en ideaal temperatuur evenwicht voor aangenaam draagcomfort.

ivoor gazelle
prijs: 41.95 €;  

maat:   kleur:

cervin transparante nylons capri-15

Cervin transparante nylons (capri-15)

Deze 15 DEN transparante nylons zijn van 100% nylon met versterkte teen en hiel.

bruin marine turquoise
prijs: 13.95 €;  

maat:   kleur:

Cervin nylons en naadkousen

Cervin, een Franse fabrikant van klassieke en moderne nylonkousen. Hun kousen hebben net even iets meer: een zilveren of gouden naad, of een ingeweven tattoo op de enkel. En uiteraard ook gewone doch stijlvolle nylons.

Glaskousen of gladde kousen werden ze vroeger genoemd, omdat ze glad zijn omdat er geen lycra of andere stretch materialen in verwerkt zitten. Deze gladheid veroorzaakt een ouderwets geluid als een vrouw haar benen kruist. Naast de gladheid en het geluid, de pasvorm, wordt vaak ook de reflectie van het licht door het materiaal geroemd en zijn de originele naadkousen een symbool van een tijdperk (1950-1960).

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.

Cervin authentieke nylons

back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.