Carolien

Suzet step-in shop

Fräulein Annie step-in's

Art Deco lingerie

jarretels nylonkousen BH's

Suzet
Uw winkelwagentje

step-in's in art deco stijl

Fraulein Annie Bye Bye mein Herr step-in

Bye Bye Mein Herr step-in met baleinen (BY GIII)

Hoge corrigerende step-in met baleinen uit de serie Bye Bye mein Herr van Fräulein Annie is een top product. De step-in is geïnspireerd door de cabaret en dat is te zien. Het is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De step-in geeft steun aan buik en heupen, door de stijlvolle belijning van power net en baleinen. In de bovenkant zit een siliconen rand en dat tezamen met de baleinen zorgt het ervoor dat de step-in prachtig op zijn plaats blijft zitten. Deze hoge step-in heeft 4 afneembare goud kleurige metalen jarretels. Er is ook een bijpassende bh en slip verkrijgbaar.

zwart-grijs
prijs: 81.95 €  

maat:   kleur:

Fräulein Annie

Fräulein Annie lingerie

Fräulein Annie zorgt met haar lingerie series, dat iedere vrouw er niet alleen op haar best eruit ziet, maar ook dat ze zich geweldig voelt. Er wordt tot op de kleinste details gelet, waardoor alle Fräulein Annie producten toppers zijn. Voorbeelden zijn zachte prachtige materialen, geweldig design, maar bijvoorbeeld ook een siliconen rand en baleinen tegen omrollen. Stijlvol, functioneel, elegant, glamour, subtiel en bovenal zeer comfortabel zijn wel de kern woorden die voor dit merk opgaan. De kers op de taart zo gezegd.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.