Carolien

Suzet jarretel shop

jarretel revival

revival lingerie

jarretelgordels step-in's nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

kijk voor bij passende kousen bij Gio nylons !

Revival Lingerie jarretelgordel Dotty

Revival Lingerie jarretelgordel Dotty (RL003D)

Deze super leuke polka dot jarretelgordel geeft je een echt retro gevoel. De jarretel is vormgegeven in rood half doorschijnend gaas stof met een helder rode lycra middenvoorpas met grote witte stippen. Deze jarretelgordel van Revival lingerie heeft 6 verstelbare metalen jarretels, die de nylons perfect op hun plaats houden en het heeft een verstelbare midden achter sluiting. De onderrand is afgewerkt met een kanten randje. Middenvoor zit ter decoratie een leuk satijnen strikje. De jarretel gordel is in Engeland gemaakt.

rood-wit
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Revival Lingerie jarretelgordel Betsy

Revival Lingerie jarretelgordel Betsy (RL003B)

Krijg dat retro pin-up look en gevoel met deze fantastische zwarte Betsy brede jarretelgordel van Revival Lingerie. De gordel is gemaakt van half doorschijnend zwart rekkend stof met gaas structuur en een zwart lycra middenvoor pas met grote witte stippen erop geprint. De jarretelgordel heeft 6 metalen verstelbare jarretels en een verstelbare achtersluiting. Als leuk detail zit er middenvoor een snoezig satijnen strikje en is de onderrand van de gordel met een leuk kanten randje afgewerkt.

zwart-wit
prijs: 39.50 €  

maat:   kleur:

Revival Lingerie

Revival lingerie is een nieuw retro merk dat rechtstreeks uit de laatste overblijvende Engelse fabriek komt. Voor de ontwerpen wordt zoals de naam al doet vermoeden gebruik gemaakt van vele originele patronen en daar voegen ze mooie details aan toe. Alle Revival ontwerpen worden gemaakt door David Silkstone, die de vierde generatie in het familie bedrijf is die sinds 1940 bestaat. Vrouwelijk en elegant, daar staat het merk voor en is gemaakt voor alle vrouwen en alle figuren. Door een speciale manier van naaien wordt er een fantastische reeks fijne corrigerende lingerie geproduceerd die de vrouwelijke vormen prachtig doen uitkomen.


Retro lingerie en nylons van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.