Carolien

Suzet inlay shop

cup inlays

voor een maatje meer

jarretels nylonkousen BH pads

Suzet
Uw winkelwagentje

Mag het ietjes meer zijn ? De cup inlays van Suzet.

What Katie Did Bullet BH pads

What Katie Did bullet BH pads (A1077)

Als U met de bullet bh tussen 2 maten in zit, dan is deze dunne vulling ideaal om uw bh puntiger te maken. De vulling is dun en gemaakt van zacht schuim en vormt de bullet prachtig. De vulling kan in de bh genaaid worden. Er ontstaat dan een padded of te wel een gevoerde bullet bh. De vulling is zo gevormd, dat hij in alle bullet bh?s past. Alleen voor in cupmaat 70A, 70B en 75A cup is de vulling iets te groot. U kunt daarvoor de cup simpel kleiner maken door de cup op de gewenste maat af te knippen. Maar de rand moet u dan wel afwerken met bijvoorbeeld een zigzag steek.

Wordt per paar verkocht, de prijs is uiteraard ook per 2.
prijs: 7.25 €  

maat:   kleur:

Braza au-natural

Braza Silicone Magic Au Natural (au natural)

Heb je een jurk die net een cupmaatje meer nodig heeft, om helemaal tot z'n recht te komen? Dan is de siliconen bh vulling au naturel de oplossing. Deze vullingen geven volume, vorm en liften de borst, tevens krijgen je borsten ondersteuning en geven ze je een mooie decolleté. De siliconen vulling geeft een volledige cup maat meer aan je natuurlijke borst en voegt ronding en volume tegelijkertijd toe. Het ziet er natuurlijk uit, het voelt heel natuurlijk aan en het beweegt op een natuurlijke manier mee en dat verhoogt je zelfvertrouwen. Het is zowel in de bh als in zwemkleding te dragen. Deze vullingen zitten in een handig vinyl tasje.
prijs: 35.00 €  

maat:   kleur:

Braza magic and more

Braza Silicone Magic and More (silicone more)

Hebt even wat extra vulling nodig? Deze magic and more siliconen vulling van Braza geeft een push up effect en vult de bh een halve cupmaat op. De vullingen kan je op verschillende manieren in de bh dragen, wat iedere keer een ander effect aan je borsten geeft, daardoor kan je er leuk mee variëren. Omdat de vulling van siliconen gemaakt is, voelt het natuurlijk aan en ziet het geheel er natuurlijk uit. Deze vulling zit in een handig herbruikbaar vinyl tasje.
prijs: 25.00 €  

maat:   kleur:

Braza add-a-size

Braza Silicone Magic Add a Size (add a size)

Mag het ietsjes meer zijn ? Voor dames die wat meer subtiele vorm willen geven aan hun buste is deze siliconen magic add a size vulling voor een cupmaatje meer een topper. Waarom zou je voor een siliconen vulling kiezen? Een siliconen vulling ziet en voelt natuurlijk aan, wat het zelfvertrouwen verhoogd en het beweegt op een natuurlijke manier mee. De Braza siliconen vullingen zijn verpakt in een vinyl tasje, die gebruikt kan worden om de vullingen in op de bergen en beschermen de vullingen tijdens vervoer.
prijs: 35.00 €  

maat:   kleur:

Braza lingerie accessoires

Cette is een Belgische kousen en lingerie fabrikant. Hun produkten worden gekenmerkt door perfect draagcomfort, goede pasvorm en lage prijzen. Cette brengt met het label Braza ook een flinke collectie lingerie accessoires op de markt met de zelfde prettige kenmerken als de kousen en lingerie, top kwaliteit voor een redlijke prijs.

De functionele lingerie accessoires van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.