Carolien

Suzet inlay shop

cup inlays

voor een maatje meer

jarretels nylonkousen BH pads

Suzet
Uw winkelwagentje

Mag het ietjes meer zijn ? De cup inlays van Suzet.

Braza au-natural

Braza Silicone Magic Au Natural (au natural)

Heb je een jurk die net een cupmaatje meer nodig heeft, om helemaal tot z'n recht te komen? Dan is de siliconen bh vulling au naturel de oplossing. Deze vullingen geven volume, vorm en liften de borst, tevens krijgen je borsten ondersteuning en geven ze je een mooie decolleté. De siliconen vulling geeft een volledige cup maat meer aan je natuurlijke borst en voegt ronding en volume tegelijkertijd toe. Het ziet er natuurlijk uit, het voelt heel natuurlijk aan en het beweegt op een natuurlijke manier mee en dat verhoogt je zelfvertrouwen. Het is zowel in de bh als in zwemkleding te dragen. Deze vullingen zitten in een handig vinyl tasje.

clear
prijs: 37.95 €  

maat:   kleur:

Braza lingerie accessoires

Cette is een Belgische kousen en lingerie fabrikant. Hun produkten worden gekenmerkt door perfect draagcomfort, goede pasvorm en lage prijzen. Cette brengt met het label Braza ook een flinke collectie lingerie accessoires op de markt met de zelfde prettige kenmerken als de kousen en lingerie, top kwaliteit voor een redlijke prijs.

De functionele lingerie accessoires van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.