Carolien

Suzet jarretel shop

Nylon Dreams jarretelgordels

moderne lingerie

jarretelgordeltjes step-in nylons

Suzet
Uw winkelwagentje

met een gordeltje van Nylon Dreams zitten je nylon kousen altijd perfect

powermesh jarrtel gordel

powermesh jarretelgordeltje (NDL61)

Deze nieuwe spannende power mesh jarretel heeft 6 verstelbare 19mm brede metalen jarretels. Een 3 wijde en 3 diepe haak en oog sluiting midden achter zorgen voor een perfecte pasvorm.
prijs: 33,95 €  

maat:   kleur:

satijnen jarretelgordel

satijnen jarretelgordel (NDL3)

Effen satijnen jarretelgordel met 8 metalen verstelbare jarretels van Nylon Dreams, die de kousen heel mooi recht houdt. Perfecte gordel, vooral als je kousen met naad draagt. Deze comfortabele jarretelgordel heeft een verstelbare midden achter sluiting.
prijs: 36,50 €  

maat:   kleur:

jarretels met zwart kant

elegante jarretels met zwart kant (BL60)

Een zeer elegante jarretelgordel van nylon/lycra in roze of rood met zwart kant aan de voorzijde en afgezet met zwart band en zes zwarte verstelbare metalen jarretels van 19mm breed. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.
prijs: 39,50 €  

maat:   kleur :

14 jarretels

jarretelgordel met veertien jarretels (NDL70)

Deze fantastische effen jarretelgordel met veertien jarretels is een topper. Het heeft een verstelbare middenachter sluiting, zodat de gordel perfect passend gemaakt kan worden. Deze jarretelgordel heeft negentien mm brede jarretels met metalen clips en verstellers en dat maakt de gordel helemaal af.


met 14 jarretels !
prijs: 65,95 €  

maat:   kleur:

10 jarretels

jarretelgordel met 10 jarretels (NDL10)

Super romantisch witte jarretelgordel met een kanten transparante middenvoor pas is echt geweldig. Voorzien van wel tien verstelbare metalen jarretels van 19mm breed waardoor u kous en naad wel perfect moet blijven zitten. De drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde geeft het een geweldige pasvorm.


met 10 jarretels !
prijs: 48,95 €  

maat:   kleur:

rode jarrtelgordel

jarretelgordel met 8 jarretels (NDL9)

Een topper is deze jarretelgordel met kanten transparante middenvoor pas. Voorzien van acht verstelbare metalen jarretels van 19 mm breed waardoor uw kousen wel perfect recht moet blijven zitten. Door verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde past het altijd perfect .
prijs: 39,95 €  

maat:   kleur:

12 jarretelclips

jarretelgordel met 12 jarretels (NDL13)

Helemaal fantastisch is deze zwarte jarretelgordel met een kanten transparante middenvoor pas. Voorzien van wel twaalf verstelbare metalen jarretels van 19 mm breed waardoor u kous en naad wel perfect moet blijven zitten. De drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde geeft het een geweldige pasvorm.


met 12 jarretels !
prijs: 57,95    

maat:   kleur:

Nylon Dreams lycra gordeltje

stijlvolle jarretelgordel (L2)

Een prachtig stijlvolle jarretelgordel van nylon/lycra met zes verstelbare metalen jarretels van 19mm breed in het wit en zwart. Voor nog meer comfort heeft dit gordeltje aan de achterzijde drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting, zodat het perfect zit. Afgewerkt zoals alle producten van Nylon Dreams met zacht band voor extra comfort.
prijs: 31,95 €  

maat:   kleur:

rood jarretelgordeltje met 6 jarretels

rood jarretelgordeltje (RB2)

Leuke rood jarretelgordeltje van nylon/lycra, wat zacht aanvoelt. Afgezet met zwart band en zes zwarte verstelbare metalen jarretels van 19mm breed, zodat een kous met naad ook mooi recht blijft zitten. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.
prijs: 36,95 €  

maat:   kleur:

belle gordeltje

vrolijk roze jarretelgordeltje (S59)

Vrolijk roze jarretelgordel van nylon/lycra, wat zacht aanvoelt. Afgezet in het wit of zwart met band en zes verstelbare metalen jarretels van 19mm breed. Voor een nog betere pasvorm zorgt de drie brede en drie diepe verstelbare haak en oog sluiting aan de achterzijde.
prijs: 36,95 €  

maat:   kleur:

sk7 gordeltje

gordeltje met lurex bloemen kant (SK7)

Deze aparte witte jarretelgordel heeft lurex bloemen kant in de voorpas. Dit maakt deze jarretelgordel extra luxe. Uiteraard met verstelbare achtersluiting en zes verstelbare metalen jarretels.
prijs: 44,50 €  

maat:   kleur:

Nylon Dreams

Nylon Dreams make your dreams, dat is het motto van dit merk. Deze Engelse fabrikant maakt de grootste reeks brede jarretelgordels in vintage stijl met 6, 8, 10, 12 en 14 jarretels. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zacht stretch nylon/lycra. Voor nog meer comfort zijn alle gordels voorzien van een midden achter sluiting die in 3 maten verstelbaar zijn, waardoor het altijd perfect past. Alle jarretelgordels van Nylon Dreams hebben minimaal 6 jarretels van metaal met versteller, zodat de kousen perfect blijven zitten en pas los gaan als je de jarretel los maakt. Voor elke lingerie stijl hebben we een passend comfortabel en elegant gordeltje.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 0229-247393.