Carolien

Suzet kousen shop

Gio nylons

'fully fashioned' kousen

jarretelgordel step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Engelse nylon kousen met een jarretelle te dragen !

GIO chocola cuban heel nylons FF-C-c

Gio Fully Fashioned Cuban Heel nylons in de kleur chocola (FF-C-c)

Deze echte, volledig gevormde nylons met naad heeft een chocola kleur en Cubaanse hiel zijn zeer luxueus. Het merk Gio uit Engeland maakt deze echte naadkousen van 100% nylon nog steeds op de oude, inmiddels zeldzame machines. Deze volledig gevormde naadkousen van 15 denier zijn vorm gebreid met een Cubaanse hiel en de kousen zijn licht glanzend. Bij de Cubaanse hiel heeft de bovenkant van de versterkte hiel een rechthoekige afwerking. De naad is een echte genaaide siernaad. Deze gefelste nylons passen perfect bij de corseletten, jarretelgordels en step-ins uit ons assortiment.

chocola
prijs: 23.95 €;  

maat:   kleur:

gio pointed heel nylons: FF-P

Gio fully fashioned nylons: Point Heel (FF-P)

Deze tijdloze klassieke kous met geraffineerde punt hiel die naar de enkel gevormd is, is echt prachtig. De naad die tot bovenaan toe loopt en de volledig gevormde kous zorgen ervoor dat het been er geweldig uit ziet. Hierdoor is dit ook de meest populaire kous.

chocola
prijs: 23.95 €;  

maat:   kleur:

Gio Fully Fashioned nylons

Gio echte Fully Fashioned nylons ook wel naad kousen genoemd zijn elastisch, 15 denier en van 100% nylon, volledig gevormd en ze hebben een genaaide naad met de karakteristieke ronde opening in de boord. Deze opening wordt de finishing loop of te wel de afwerking opening genoemd, deze kan niet voorkomen worden. De kousen worden plat gebreid en dan met de hand gevormd en vervolgens met de hand wordt de naad genaaid. De machine begint bij de tenen en naait de beide helften aan elkaar naar boven toe. De boord van de kous wordt vervolgens teruggeslagen om die extra sterkte te geven. Daarna moet de naaivoet van de naaimachine uit de kous. Dat kan alleen als de naad niet overal zit. Men heeft voor dat noodzakelijke gaatje de boord gekozen en stikken die in een cirkel. Er zijn verschillende hiel types die allen de versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening hebben. Het versterkte gedeelte van de hiel kan rechthoekig afgewerkt zijn tot boven de hiel, ook bekend als Cuban Heel, of in een punt vorm wat Pointed Heel wordt genoemd. Deze kousen worden gedragen met jarretels. Gio nylonkousen vallen wat lang, heb je niet zulke hele lange benen, bestel de kousen dan een maat kleiner.

havana hiel cuban hiel susan hiel manhattan hiel point hiel
Verleidelijke lingerie en nylons van Suzet !


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.