Carolien

Suzet kousen shop

Gio nylons

'fully fashioned' kousen

jarretelgordel step-in nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

Engelse nylon kousen met een jarretelle te dragen !

gio pointed heel nylons: FF-P

Gio fully fashioned nylons: Point Heel (FF-P)

Deze tijdloze klassieke kous met geraffineerde punt hiel die naar de enkel gevormd is, is echt prachtig. De naad die tot bovenaan toe loopt en de volledig gevormde kous zorgen ervoor dat het been er geweldig uit ziet. Hierdoor is dit ook de meest populaire kous.

wit
prijs: 23.95 €;  

maat:   kleur:

gio naturel point heel nylons FF-P-n

Gio fully fashioned Point Heel naturel nylons (FF-P-n)

Deze fantastische klassieke fully fashioned jarretel naadkousen zijn echte authentieke glamour naad nylons met verstevigde punt hielen zijn gemaakt van 100% nylon. Deze nylons worden dan ook volledig gevormd gebreid naar de vorm van het been voor een perfecte pasvorm en hebben een hand genaaide naad met karakteristieke ronde opening in de kousenband. Deze naturel kleurige naadkousen stralen niet alleen glamour uit, maar ze voelen ook zijde zacht aan en ze hebben een prachtige zijde glans.

naturel
prijs: 23.95 €;  

maat:   kleur:

gio platinum point heel nylons FF-P-p

Gio fully fashioned Point Heel platinum nylons (FF-P-p)

Deze platinum kleurige, zilver grijze echte authentieke klassieke glamour fully fashioned jarretel naadkousen met point heel zijn van 100% nylon gemaakt in Engeland. Ze worden volledig gevormd gebreid naar de vorm van het been waardoor het been er op zijn mooist uit komt te zien. En deze jarretel naad nylons hebben een hand genaaide naad met karakteristieke ronde afwerking opening in de kousenband. Deze platinum, zilver grijze naad kousen met versterkte punt hiel zijn niet alleen elegant, maar ze voelen ook zijde zacht aan en ze hebben een prachtige glans, kortom deze elegante kousen stralen volop glamour uit.

platinum
prijs: 23.95 €;  

maat:   kleur:

Gio Fully Fashioned nylons

Gio echte Fully Fashioned nylons ook wel naad kousen genoemd zijn elastisch, 15 denier en van 100% nylon, volledig gevormd en ze hebben een genaaide naad met de karakteristieke ronde opening in de boord. Deze opening wordt de finishing loop of te wel de afwerking opening genoemd, deze kan niet voorkomen worden. De kousen worden plat gebreid en dan met de hand gevormd en vervolgens met de hand wordt de naad genaaid. De machine begint bij de tenen en naait de beide helften aan elkaar naar boven toe. De boord van de kous wordt vervolgens teruggeslagen om die extra sterkte te geven. Daarna moet de naaivoet van de naaimachine uit de kous. Dat kan alleen als de naad niet overal zit. Men heeft voor dat noodzakelijke gaatje de boord gekozen en stikken die in een cirkel. Er zijn verschillende hiel types die allen de versterkte voet, echte naad en afgewerkte boord met opening hebben. Het versterkte gedeelte van de hiel kan rechthoekig afgewerkt zijn tot boven de hiel, ook bekend als Cuban Heel, of in een punt vorm wat Pointed Heel wordt genoemd. Deze kousen worden gedragen met jarretels. Gio nylonkousen vallen wat lang, heb je niet zulke hele lange benen, bestel de kousen dan een maat kleiner.

havana hiel cuban hiel susan hiel manhattan hiel point hiel
Verleidelijke lingerie en nylons van Suzet !


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.