Carolien

Suzet step-in shop

step-in's

kwaliteit voor een lage prijs

corseletten 'step-in' nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

ruime keus step-in's, nu ook van Berdita en 'What Katie Did'

de Step-In

Rago Shapewear step-in's Lingerie moet tegenwoordig mooi, comfortabel en spannend zijn en als de boven kleding daarom vraagt, zo goed passen en onzichtbaar zijn dat het lijkt of er helemaal geen onderkleding gedragen wordt.

What Katie Did step-in's De koker rok uit de jaren vijftig komt weer in, deze rok toont alle lichaamsvormen en vereist zeer strak en corrigerend ondergoed. Dus ook terug van weg geweest; de step-in. Retro-look in moderne frisse kleuren. Lingerie in de stijl van de jaren 50 met de kwaliteit van nu.

De step-in corrigeert de taille, heupen, buik en geeft de billen een strak uiterlijk. Is gemaakt van elastisch materiaal met een jarretelle gordel en vormt zich perfect om het lichaam en benadrukt het figuur.

Pip & Pantalaimon retro step-in Er is keus uit diverse soorten; de zogenaamde pull-on of met ritssluiting en haakjes en ogen. Uiteraard hebben de meeste step-in’s 6 metalen jarretels. Voor lichte ondersteuning kunt U het beste bij de Pip & Pantalaimon producten kijken, wilt u meer ondersteuning kies dan voor een step-in van Rago Shapewear.

Naamgeving kan nog wel eens verwarrend zijn; girdle, gaine, afslankgordel, jarretelgordel, heupgordel, korset enz. Volgens Suzet heet het gewoon step-in.

In onze online shop verkopen wij step-in’s van de merken Rago Shapewear, ”Kiss Me Deadly”, Stockings & Romance, ”What Katie Did”, Nylon Dreams en Fräulein Annie Alle vijf gerenommeerde fabriekanten uit noord Amerika en Engeland waar de step-in behoorlijk populair is. Met de hernieuwde populariteit van de nylonkous en het weer in de mode komen van de strakke jurk kunnen ze de vraag nauwelijks aan.

Goede lingerie

Nylon Dreams step-in Goede lingerie hoort er gewoon bij, “zonder basis geen mode“ zei Christiaan Dior al. Mooie lingerie helpt voor een perfecte outfit. En afgezien van de ondersteunende, liftende of figuurcorrigerende eigenschappen van veel modellen en materialen, is lingerie gewoon leuk. Een heel persoonlijk luxe, die je hebt voor je eigen plezier. Het is onzichtbaar, maar het werkt wel.

vintage

Fräulein Annie step-in Regelmatig worden er vintage/antieke step-ins op veilingsites aangeboden. Erg leuk voor de echte lingerie verzamelaar. Maar bedenk wel dat deze lingerie vaak 30-40 jaar oud is en dat voor de elasticiteit rubber werd gebruikt, daar is na al die jaren natuurlijk niet veel meer van over. Niet echt geschikt om te dragen dus.

Verleidelijke lingerie en nylons van Suzet !

nostalgie

back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.