Carolien

Suzet step-in shop

Whatkatiedid

functionele glamour lingerie

jarretelgordels step-in's nylonkousen

Suzet
Uw winkelwagentje

What Katie Did step-ins

What Katie Did Maitresse girdlette

What Katie Did Maitresse girdlette (L3023)

Girdlette Maitresse nouveau is een kruising van een step-in en een hoge jarretelgordel. Deze zwarte glamour step-in zonder sluiting is licht corrigerend en geeft je een gestroomlijnd figuur onder je kleding, doordat het je taille licht vormt, je buik plat maakt en je mooi vloeiende lijn aan je heupen geeft. Een step-in valt aan de achterkant over je billen heen, maar deze Maitresse nouveau girdlette is zowel aan de voor als aan de achterkant wat hoger uitgesneden, waardoor niet je gehele billen bedekt zijn. Deze girdlette heeft 6 metalen jarretels, die je kousen mooi recht houden. Tevens is deze Maitresse nouveau girdlette te combineren met alle zwart kleurige setjes van What Katie Did. Samenstelling: Satijn, 100% Polyester , Powermesh, 88% Polyamide en 12% Elasthan

zwart
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

What Katie Did Harlow girdlette

What Katie Did Harlow girdlette (L2128)

Girdlette Harlow is een mix van een step-in en een hoge jarretelgordel. Deze zalm kleurige glamour instap step-in is licht corrigerend en geeft je een gestroomlijnd silhouet onder een strakke rok of jurk, doordat het je taille licht vormt, je buik plat maakt en je mooi vloeiende lijn aan je heupen geeft. Een step-in valt aan de achterkant over je billen heen, maar deze Harlow girdlette is zowel aan de voor als aan de achterkant wat hoger uitgesneden, zodat het niet je gehele billen bedekt zijn. Deze girdlette heeft 6 metalen jarretels om je kousen mooi recht te houden. Tevens is deze Harlow girdlette te combineren met alle zalmkleurige setjes van What Katie Did. Samenstelling: Satijn, 100% Polyester , Powermesh, 88% Polyamide en 12% Elasthan

zalm
prijs: 53.95 €  

maat:   kleur:

What Katie Did glamour step-in

What Katie Did glamour step-in (L3019)

What Katie Did heeft de glamour step-in vernieuwd. Wat is er veranderd wil je dan weten. De nieuwe glamour gordel zit op de taille en is gemaakt van 1 laag medium corrigerende powermesh die de buik, heupen en billen mooi glad en slank maken. Daarbij heeft het op de buik, prachtige niet rekkende satijnen zandloper figuren, die de buik nog mooier glad maakt. Het voordeel van deze step-in is dat de nieuwe V vorm van powermesh onder aan de voorkant, niet alleen een leuk in het oog springend detail is, maar het vergemakkelijkt tevens het aantrekken van de step-in. Deze stap-in step-in in zalm kleur heeft 6 metalen jarretels, waardoor de kousen goed en recht blijven zitten. Onder aansluitende kleding is dit het lingerie stuk die je niet wilt missen.

zalm
prijs: 54.50 €  

maat:   kleur:

what katie did

een klassiek figuur

Meest van What Katie Did kledingstukken is gemaakt voor een "klassiek" figuur, dat is een figuur met de heup maat van 20 tot 25 cm groter dan de taille maat. Indien u een "modern" figuur hebt (taille minder dan 15 cm kleiner dan uw heupen -en voor het meten van heupen die wij het wijdste deel) het meten, is het beter om 1 maat kleiner te nemen.

Verleidelijke lingerie en nylons van Suzet !


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230.