Carolien
naar de start pagina

Suzet step-in shop

Lingerie Revival step-in's

romantische lingerie

jarretels nylonkousen corseletten

naar de service pagina
Uw winkelwagentje
Suzet

step-in's in art deco stijl

step-in met bloemen print

Hoge 'Revival Lingerie' step-in met vintage print. (RL070)

Hoge step-in in crème kleur met rood, roze vintage bloemen print en medium corrigerend. Het buikdeel van de step-in is met extra gekruiste stof doorgestikt, wat een mooie platte buik tot gevolg heeft. Middenvoor zit een schattig satijnen strikje. De step-in heeft 6 metalen jarretels.
prijs: 39,95     maat:   kleur:
polka dot step-in

Polka dot "instap step-in" van Revival Lingerie. (RL093)

Hoge polka dot step-in met onzichtbare binnen pand voor extra steun. Op en top retro vrolijk corrigerende step-in. Deze instap step-in van Revival Lingerie heeft 6 metalen jarretels.
prijs: 49,95     maat:   kleur:
half transparante step-in

Half transparante step-in van Revival Lingerie. (RL089)

Half transparante step-in met mooi kanten bloemen print is op en top romantiek. Deze instap step-in van Revival Lingerie heeft 6 metalen jarretels.

Ook in wit verkrijgbaar !
prijs: 34,95     maat:   kleur:

Revival Lingerie

Revival lingerie is een nieuw retro merk dat rechtstreeks uit de laatste overblijvende Engelse fabriek komt. Voor de ontwerpen wordt zoals de naam al doet vermoeden gebruik gemaakt van vele originele patronen en daar voegen ze mooie details aan toe. Alle Revival ontwerpen worden gemaakt door David Silkstone, die de vierde generatie in het familie bedrijf is die sinds 1940 bestaat. Vrouwelijk en elegant, daar staat het merk voor en is gemaakt voor alle vrouwen en alle figuren. Door een speciale manier van naaien wordt er een fantastische reeks fijne corrigerende lingerie geproduceerd die de vrouwelijke vormen prachtig doen uitkomen.

Verleidelijke lingerie en nylonkousen van Suzet.


back to top over ons e-mail privacy policy downloads site map retourneren
blog berichten: Bettie Page een goede jarretel ? retro lingerie badpakjes

Suzet, de speciaal shop in jarretels, nylonkousen en zijde kousen, petticoats en nog veel meer spannende en leuke lingerie. Poldermolen 2 1622 KP Hoorn (N-H) Nederland tel.: 0229-700230 fax: 084-7295915.